佐賀大学機関リポジトリは、佐賀大学における教育研究活動の成果を公開するシステムです。

登録されているコンテンツ本文の著作権は、著者や出版社(学協会)等に帰属します。利用に当たっては、原則として著作権者の許諾を得る必要がありますが、著作権法に定める私的使用目的での複製や引用等での利用については著作権者に許諾を得る必要はありません。
HOME    register    About institutional repositories    agreement        Feedback    library   

佐賀大学機関リポジトリ >
Faculty of Agriculture >
Bulletin >
Bulletin of the faculty of agriculture Saga University >

 
Title :海苔の脂溶性成分について : II. グリセログリコリピドの同定
Title alternative :Studies on Fat-Soluble Substances of Laver (Susabinori, Porphyra yezoensis) : II. Identification of glyceroglycolipids
Authors :坂本, 登
榎本, 則行
Authors alternative :Sakamoto, Noboru
Enomoto, Noriyuki
Issue Date :Feb-1976
Type Local :紀要論文
ISSN :05812801
Publisher :佐賀大学農学部
URI :http://portal.dl.saga-u.ac.jp/handle/123456789/120616
citation :佐賀大學農學彙報 / 佐賀大學
AN00096696
40
11
22
Citation :佐賀大學農學彙報 / 佐賀大學 Vol.40 p.11 -22
Appears in Collections:Bulletin of the faculty of agriculture Saga University

Files in This Item:

File Description SizeFormat
sakamoto_197602.pdf423KbAdobe PDFView/Open