佐賀大学機関リポジトリは、佐賀大学における教育研究活動の成果を公開するシステムです。

登録されているコンテンツ本文の著作権は、著者や出版社(学協会)等に帰属します。利用に当たっては、原則として著作権者の許諾を得る必要がありますが、著作権法に定める私的使用目的での複製や引用等での利用については著作権者に許諾を得る必要はありません。
HOME    register    About institutional repositories    agreement        Feedback    library   

佐賀大学機関リポジトリ >
Research & Development Center >
Bulletin >
null >

 
Title :農水産資源・天然資源を利用した高付加価値型食品に関する研究
Title alternative :Research on high-valuable food materials made from natural resources of agricultural and marine products
Authors :村田, 晃
加藤, 富民雄
塚本, 卓治
Authors alternative :Murata,A.
Kato,F.
Tsukamoto,T.
Issue Date :Jul-1997
Type Local :紀要論文
Publisher :佐賀大学科学技術共同開発センター
URI :http://portal.dl.saga-u.ac.jp/handle/123456789/81713
citation :Joint research report / Joint Research and Development Center Saga University
8
2
2
Citation :Joint research report / Joint Research and Development Center Saga University Vol.8 p.2 -2
Appears in Collections:null

Files in This Item: